Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Lefkes Village: Ποιοτικό, προσιτό, νησιωτικό και στην κορυφή των επιλογών T+L και CNN

Στη (πολύ μικρή) λίστα «Best affordable island hotels» του Travel + Leisure με τα πλέον προσιτά και ταυτόχρονα ποιοτικά ξενοδοχεία νησιωτικών περιοχών παγκοσμίως, φιγουράρει το... “ημέτερον” Lefkes Village στην Πάρο. Το…

 
ξενοδοχείο των Κυκλάδων, που ανήκει στον Γιώργο Πίττα (μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και επικεφαλής του Προγράμματος Ελληνικό Πρωινό του Ξ.Ε.Ε.), είναι το μοναδικό από την Ελλάδα που αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα, που δημοσιεύθηκε στο προτελευταίο τεύχος του έγκριτου, σε παγκόσμιο επίπεδο περιοδικού, αλλά την αναπαρήγαγε πρόσφατα στο διεθνές του δίκτυο και το CNN. 
Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση, το Lefkes Village «προσφέρει πολύ περισσότερα στον επισκέπτη πέραν της προσιτής τιμής». 
Η προσφερόμενη τοπική γαστρονομία καθώς και το λαογραφικό μουσείο στους χώρους του ξενοδοχείου που μυεί τον επισκέπτη στην ουσία του λαϊκού πολιτισμού του Αιγαίου,  σε συνδυασμό με το μοναδικό κυκλαδίτικο τοπίο στο παραδοσιακό χωριό των Λευκών, αναφέρονται ως οι βασικοί λόγοι επιλογής του Lefkes Village ως προτεινόμενου καταλύματος διακοπών.  
Ο Γ. Πίττας σχολιάζοντας τις τιμητικές αυτές αναφορές, υπογραμμίζει ότι αποτελούν δικαίωση για την πολυετή προσπάθεια του να συνδέσει τον πολιτισμό με τον τουρισμό στο χώρο της ξενοδοχίας.

Και για να πούμε την αλήθεια, όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά και από την αρχή την προσπαθεια αυτή, στα… ορεινά της Πάρου, ξέρουν πολύ καλά τι αγώνα έχουν κάνει και ο Γιώργος και η Μπήλιω, πόσο χρόνο - ατελείωτο, πολύτιμο χρόνο -  χρήμα και ψυχή έχουν καταθέσει και αποθέσει στο συγκρότημά τους.
Συγχαρητήρια, εγκάρδια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου