Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Περίοδος 2014:Νέες πτήσεις για Ζάκυνθο, Κω, Ηράκλειο και ολίγη Θεσσαλονίκη

Άλλο ένα πακετάκι με αεροπορικά νέα. Αρχίζουμε από την Condor, η οποία ενισχύοντας το δίκτυό της από το Manchester, προσθέτει δύο εποχιακές πτήσεις για τη θερινή περίοδο του 2014, προς Κω, μία φορά την εβδομάδα…


…από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο και για Ζάκυνθο, επίσης μία φορά την εβδομάδα, πάλι από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο.
Ειδικά για τη Ζάκυνθο, όπως διαβάζουμε και στο kefaloniapress.gr , το γαλλικό πρακτορείο Voyamar Aérosun ξεκινάει πρώτη φορά απευθείας πτήσεις προς το νησί από τη Λυών, το Παρίσι και τη Μασσαλία.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κυρίως με την Air Méditerranée, πιθανότατα από τις 23 Μαίου έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.
Συνεχίζουμε με Vueling, η οποία προσθέτει ένα δρομολόγιο από Ρώμη προς Ηράκλειο, δύο φορές την εβδομάδα από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο. Θυμίζουμε ότι η Vueling, έχει προγραμματίσει πτήσεις από Ρώμη προς Αθήνα, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη και από Φλωρεντία προς Μύκονο και Σαντορίνη.

Επιπρόσθετα, η Swiss επαναφέρει την πτήση της από Ζυρίχη προς Θεσσαλονίκη, αλλά αυστηρά εποχιακά, για περίπου δύο μήνες το καλοκαίρι, και μόνον δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου