Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΟΤ: Το "φαγοπότι" αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ούτε καν... "σνακ"

Πριν ξεκινήσουμε την ανάρτηση, ανατρέξαμε στο αρχείο μας και διαβάσαμε μερικούς από τους πηχυαίους και βροντώδεις τίτλους εφημερίδων και λοιπών media του 2010. “Φαγοπότι”, “όργια”, “σκάνδαλο ολκής”, “τρωκτικά” και άλλα τέτοια παρεμφερή. Βεβαίως, τώρα που τα κατηγορούμενα…

 
…στελέχη του ΕΟΤ - τότε Διευθυντές και υπάλληλοι - αθωώθηκαν, χθες, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την υπόθεση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου του 2007-2008, μην περιμένετε να δείτε ανάλογους τίτλους και εκτεταμένα δημοσιεύματα. Ούτε καν την είδηση για την αθώωση θα βρει κανείς, όσο και αν ψάξει.
Βεβαίως, η χθεσινή απόφαση, που βγήκε ύστερα από τρεις διαδοχικές δικασίμους, έχει και μία άλλη διάσταση. Ο τότε γ.γ. του ΕΟΤ Α. Οικονόμου, καταδικάστηκε για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, επειδή δεν κίνησε τη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης, όταν διαπιστώθηκε η διαφορά στους αριθμούς των Δελτίων. Επί της διαδικασίας, δηλαδή…
Όπως λέγαμε με αφορμή άλλη περίπτωση προ ημερών , αυτό που μένει είναι οι χαρακτηρισμοί και οι εντυπώσεις. Και φυσικά και τα… έξοδα, με τα οποία επιβαρύνθηκαν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι τόσα χρόνια, για δικηγόρους, μετακινήσεις κοκ.

Αυτά για σήμερα, μέρα που είναι κιόλας, διότι ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και συνέχεια καθώς εκκρεμούν ακόμα αρκετές άλλες υποθέσεις, τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου