Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Και το Sympossio στο Grekland Panorama

Για πρώτη φορά το Sympossio – Greek Gourmet Touring παρουσιάζεται στην Σκανδιναβία, μέσα από την έκθεση GREKLAND PANORAMA στην Στοκχόλμη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 


Στις 14 Φεβρουαρίου στο ειδικό κέντρο γαστρονομίας AVEQIA  της Στοκχόλμης, το Sympossio θα μαγειρέψει μαζί με τους μεγαλύτερους tour operators της Σουηδίας και της Σκανδιναβίας. Η γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας και τα παραδοσιακά αγνά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν από τους Σεφ του Sympossio θα «ταξιδέψουν» γευστικά τα στελέχη της Σκανδιναβικής τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.   
Στις 15 Φεβρουαρίου, το Sympossio θα διοργανώσει ένα ακόμη γαστρονομικό show για τους επισκέπτες αυτή τη φορά της έκθεσης GREKLAND PANORAMA, στο εκθεσιακό κέντρο Globe Arenas, Annexet. 
Η έκθεση GREKLAND PANORAMA (www.panoramagreece.com) διοργανώνεται από την North Events, και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία, στο κέντρο της Σκανδιναβίας. 
Η έκθεση τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, ενώ μεγάλοι Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI NORDIC FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, SOLRESOR, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, και FONTANA FOODS. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου