Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

"Αδειάζει" ο ΕΟΤ...

“Ερημώνουν” από σήμερα πολλές υπηρεσίες του ΕΟΤ, καθώς χθες επιδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετά και τη διαδικασία αποτίμησης των προσόντων τους. Στους τελικούς πίνακες περιλαμβάνονται…


…συνολικά 87 υπάλληλοι, ειδικοτήτων Διοικητικών-Γραμματέων και Διοικητικού-Λογιστικού.
Άλλοι εννέα υπάλληλοι δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα καθώς είχαν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης.
Οι υπάλληλοι αυτοί τίθενται σε διαθεσιμότητα για διάστημα οκτώ μηνών, με το 75% των αποδοχών τους.
Βεβαίως, από ό,τι μαθαίνουμε αρκετοί από τους υπαλλήλους προσανατολίζονται στην κατάθεση αγωγών και αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων και ορισμένοι που είχαν προσφύγει στο Διοικητικά Δικαστήρια στα τέλη Νοεμβρίου, ήδη, απέσπασαν προσωρινές διαταγές που τους θέτουν εκτός διαδικασίας.
Το ζήτημα τώρα είναι να δούμε πως θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Οργανισμού, ορισμένες από τις οποίες κυριολεκτικά αδειάζουν από υπαλλήλους, όπως π.χ. οι Οικονομικές Υπηρεσίες, η Επιθεώρηση κ.α..
Αυτήν την περίοδο βέβαια που η τουριστική αγορά ουσιαστικά υπολειτουργεί, οι επιπτώσεις της υποστελέχωσης θα είναι εντονότερες σε ορισμένες υπηρεσίες και τμήματα, έναντι άλλων, αλλά δεν είμαστε και μακριά από τη νέα τουριστική περίοδο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου