Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάσαμε: Διαγωνισμό για δύο μεγάλα επενδυτικά σχέδια ετοιμάζει ο Δήμος Ρεθύμνου

Ένα σημαντικό σχέδιο για την προσέλκυση επενδυτών που θα αξιοποιήσουν δύο μεγάλες εκτάσεις για τη δημιουργία γηπέδων γκολφ και σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων ετοιμάζει ο Δήμος Ρεθύμνου και ήδη, προχωρεί στις απαιτούμενες διαδικασίες. Όπως…


…διαβάζουμ στην “Καθημερινή”, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο Δήμος προετοιμάζει με ταχείς ρυθμούς την προκήρυξη διαγωνισμού για την αξιοποίηση δύο εκτάσεων 3.000 στρεμμάτων έκαστη, στις Σαϊτούρες και στον Μαρουλά, μέσω μακροχρόνιας εκμίσθωσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομίλους αμερικανιών και σκανδιναβικών συμφερόντων για τη δημιουργία γηπέδων γκολφ διεθνών προδιαγραφών
σε συνδυασμό με σύνθετες τουριστικές εγκαταστάσεις.
Στην περιοχή του Ρεθύμνου, βέβαια, γίνονται και άλλες κινήσεις με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής υποδομής και του τουριστικου προιόντος του Νομού, με στόχο την ανάδειξη των μοναδικών φυσικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών του.

Μεταξύ αυτών, το Καρναβάλι της πόλης που συγκεντρώνει ενδιαφέρον και από ξένους επισκέπτες, αλλά και η ανάπτυξη εναλλακτικών και ειδικών μορφών τουρισμού, όπου υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου