Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το Athens Ledra Marriott, συνεχίζει ως... Athens Ledra Hotel

Μετά το “διαζύγιο” με τoν όμιλο Marriott, το ιστορικό ξενοδοχείο επί της λ. Συγγρού θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του από την 1η Ιανουαρίου ως Athens Ledra Hotel. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία “Άστυ Α.Ε.”, συμφερόντων της οικογένειας Παρασκευαίδη θα διαχειρίζεται η ίδια και…


… θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο. 
Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να τιμήσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και πέρα ενώ δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της  διατηρώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις. 
Υπό τη νέα διεύθυνση, το ξενοδοχείο θα απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέροντας  παροχές όπως ευρύχωρα δωμάτια, άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, πισίνα (στην οροφή του ξενοδοχείου) με πανοραμική θέα του Παρθενώνα, γυμναστήριο και σάουνα. 
Επιπλέον το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να προσφέρει γαστρονομικές συνθέσεις με μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, που περιλαμβάνουν το γνωστό πολυνησιακό εστιατόριο, το εστιατόριο “Ζέφυρος” που προσφέρει το πλούσιο πρωινό μπουφέ, ενώ οι a la carte επιλογές για γεύμα και δείπνο περιλαμβάνουν ελληνικά και διεθνή εδέσματα. 
Τους καλοκαιρινούς μήνες το εστιατόριο-μπαρ Panorama προσφέρει στους επισκέπτες του ελληνικές  και διεθνείς  γαστρονομικές επιλογές, με εντυπωσιακή ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη. Το BALI LOUNGE και το CRYSTAL LOUNGE προσφέρουν εξωτικά κοκτέιλ καθώς και ζεστά και κρύα ροφήματα, συνοδευόμενα από πλούσια ποικιλία ορεκτικών και γλυκών.
Το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα ξενοδοχειακά και ταξιδιωτικά κανάλια κρατήσεων, με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικό κέντρο - +30 210 930 0000
Τηλέφωνο κρατήσεων - +30 210 935 8603 / Για δωρεάν κλήσεις εσωτερικού: 801 193333
Φαξ: +30 210 935 8603 (κεντρικό) / +30 210 935 9153 (πωλήσεις)
Email: contact@athensledrahotel.com  (κεντρικό) 
            reservations@athensledrahotel.com  (κρατήσεις)
            sales@athensledrahotel.com  (πωλήσεις)

Ιστότοπος: www.athensledrahotel.com 

(ΥΓ. Το site, πάντως, εμείς δεν μπορέσαμε να το δούμε, να υποθέσουμε ότι δεν είναι έτοιμο ακομα;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου