Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δύο μεγάλα ονόματα στις εκδηλώσεις του Grekland Panorama

Το μουσικό σχήμα ΤΑΧΙΜΙ και ο Αλεξανδρος Βασιλείου θα είναι επίσημα πλέον στο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της έκθεσης GREKLAND PANORAMA που διοργανώνει η North Events στην Στοκχόλμη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι… 


TAXIMI (www.taximi.com ) είναι μία ελληνική μουσική μπάντα με έδρα την Στοκχόλμη που ιδρύθηκε την δεκαετία του 90, και αποτελούν σήμερα το δημοφιλέστερο και πλέον αξιόλογο μουσικό σχήμα ελληνικού ρεπερτορίου σε όλη την Σκανδιναβία. Με παραστάσεις στις μουσικές σκηνές των Berwaldhallen musical Nybrokajen, στο Ηρώδειο, φεστιβάλ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές άλλες εμφανίσεις, όπως και 3 CD στο μέχρι σήμερα ενεργητικό τους.  Το 2012 τιμήθηκαν με το βραβείο STURE LINNÉR PRISET. Τα μέλη του TAXIMI Χρήστος Δεσποινιάδης )φωνητικά, κιθάρα και λαούτο), Ann-Cathrine Hedin (βιολί, μπαγλαμάς), Γιάννης Μπέης (μπουζούκι) και Αναστάσιος Μπενετάτος (φωνή, κλαρινέτο και φλάουτο) υπόσχονται να δώσουν δύο εξαιρετικές παραστάσεις για τους Σουηδούς επισκέπτες της GREKLAND PANORAMA!

Ο Αλέξανδρος Βασιλείου (www.vasiliou.se ), είναι ένα νέο ανερχόμενο αστέρι της Σουηδίας, με ελληνική καταγωγή, με fan club χιλιάδων followers, νέους και οικογένειες. Το show του Αλέξανδρου Βασιλείου είναι μία πρωτότυπη παράσταση μαγείας και μουσικής που αιχμαλωτίζει τους θεατές του, όπως στην τελευταία του παράσταση με την Έλενα Παπαρίζου στην Στοκχόλμη το περασμένο καλοκαίρι. Ακόμη και η πριγκίπισσα της Σουηδίας Victoria  στα βραβεία “Stockholm Junior Water Prize” μαγεύτηκε με την δεξιοτεχνία του.  Παρουσιαστής και βασικός performer του Nickelodeon Summer 2013 στην Σουηδία, έχει κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων νέων, όπως αναμένεται να κάνει και στις 2 παραστάσεις που θα δώσει στην έκθεση GREKLAND PANORAMA στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2013.

Η έκθεση GREKLAND PANORAMA (www.panoramagreece.com ) διοργανώνεται από την North Events, και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία, στο κέντρο της Σκανδιναβίας. Η έκθεση τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, ενώ μεγάλοι Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI NORDIC FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, SOLRESOR, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, και FONTANA FOODS. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου