Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Πίστα για άλματα σκι σε… αεροδρόμιο!


Εντάξει, λέμε ότι όσοι κάνουν άλμα στο σκι αισθάνονται ότι πετούν, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για συνδυασμό σκι και πτήσεων!

Έτοιμο να φιλοξενήσει τους πρώτους αγώνες άλματος με σκι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατφόρμα επιβίβασης, είναι το… αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Βανκούβερ. Πρόκειται για το πρώτο, παγκοσμίως, τέτοιου είδους αθλητικού γεγονότος, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 7ης ετήσιας έκθεσης TravelSuperMart στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Την έναρξη προγραμματίζεται να κάνει ο πρώην βρετανός ολυμπιονίκης Εντι “ ο αετός¨ Έντουαρντς, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η ιδιαιτερότητα των αγώνων αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων οπαδών του σκι με άλματα αλλά και των σνοουμπόρτνερς.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άλματα ύψους έως και δέκα μέτρα σε πραγματικό χιόνι μπροστά σε ένα κοινό 80.000 επιβατών και επισκεπτών. Με τον τρόπο αυτό οι υπεύθυνοι φιλοδοξούν να αναδείξουν το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας σε κορυφαία τοποθεσία για χειμερινά σπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου