Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Αλλαγές και τοποθετήσεις διευθυντών στον ΕΟΤ (IV)



Υπάρχουν βάσιμες υποψίες οτι μετά το πήγαινε-έλα των τελευταίων ημερών, τελικώς... σταθεροποιούνται οι επιλογές της Διοίκησης του ΕΟΤ...




... ως προς τις τοποθετήσεις -η ορθή διατύπωση, όπως μας είπαν, είναι "αναπληρώσεις" και υπάρχει λόγος για αυτό - των νέων Διευθυντών και ορισμένων ακόμα Τμηματαρχών. Κινήσεις που, ούτως ή άλλως, προκάλεσαν και εξακολουθούν να προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις και συζητήσεις εντός και εκτός ΕΟΤ, τόσο για τις επιλογές των προσώπων όσο και για τη διαδικασία επιλογής τους. 
Μετά τις αρχικές τοποθετήσεις που είχε αποφασίσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Ν. Κανελλόπουλος (τις είχαμε αναφέρει εδώ), υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές και τις αντιδράσεις τις οποίες επισημάναμε σε σχετική ανάρτηση αλλά επειδή προφανώς υπήρξαν δεύτερες σκέψεις του κ. Προέδρου, είχαμε και μία ακόμη συνέχεια (III).
Σήμερα, με την πληροφορία ότι στη Διεύθυνση Τουριστικών Εγκαταστάσεων (τεχνικές υπηρεσίες) δεν τοποθετείται τελικώς ο κ. Αγριαντώνης (αναφέρθηκε ως πρόβλημα ότι δεν είχε διατελέσει Τμηματάρχης) αλλά ο κ. Α. Χατζηδάκις, φαίνεται οτι ολοκληρώνεται το... "σίριαλ".
Αυτές οι τοποθετήσεις, βεβαίως, για να φθάσουμε στο "αναπληρώσεις" που μας επισημαίνουν στελέχη του ΕΟΤ, αφορούν κάλυψη κενών θέσεων και δεν αποτελούν κρίσεις - οι οποίες μπορούν να γίνουν μόνον από το υπηρεσιακό συμβούλιο. Επομένως μπορεί να έχουμε και "δεύτερο γύρο", συντόμως...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου