Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Της... Ημέρας (η πληροφορία)

Αγαπητό μου Lobby,
αυτό που οι γνωρίζοντες, από καιρού, εφοβούντο και απεύχονταν μεν, πλην όμως διέβλεπαν  τελικώς να συμβαίνει, σχετικά με την τύχη της μονάδας-"ναυαρχίδας" μεγάλης και ιστορικής ξενοδοχειακής οικογένειας, στη Ρόδο...


... είναι πια πραγματικότητα. Δικαστικοί επιμελητές εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο Capsis της Ρόδου για να προβούν σε κατασχέσεις ενώ παράλληλα, όπως αναφέρεται στον Ροδιακό τύπο, υποβλήθηκαν αγωγές και μηνύσεις από εργαζόμενους στους οποίους οφείλονται μισθοί και επιδόματα για τα δεδουλευμένα τους.
Η θέση του ομίλου υπήρξε δεινή εδώ και αρκετό καιρό. Και παρά τις επίπονες προσπάθειες που κατεβλήθησαν προκειμένου να βρεθεί διέξοδος και λύση, άλλων τουριστικών επιχειρηματιών και παραγόντων συνεπικουρούντων, αυτό δεν κατέστη τελικώς δυνατόν.
Η "χαριστική βολή" λέγεται ότι επήλθε μετά το ναυάγιο της συμφωνίας που είχε δρομολογηθεί  με νεοσύστατο πλην δυναμικότατα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο ελληνικών και αραβικών συμφερόντων. Συμφωνία που, όπως λέγεται, διελύθη κυριολεκτικώς την τελευταία στιγμή καθώς, όπως διατείνεται η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, ανέκυψαν ποικίλα "ζητήματα" και "ευρήματα".  
Εν αναμονή νεότερων εξελίξεων,


Oλοψύχως ταγμένος
george   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου