Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Σκοτία καλεί… golfers


Θεωρείται μία από τις γενέτειρες και τους «παραδείσους» του γκολφ αλλά όπως φαίνεται δεν επαναπαύεται στις «δάφνες» της. 

Μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για την προσέλκυση golfer από όλον τον κόσμο, προωθούν οι αρμόδιοι τουριστικοί φορείς της Σκοτίας. Η καμπάνια “Drive it Home” της VisitScotland φιλοδοξεί να φέρει από τη Βρετανία αλλά και από αγορές-κλειδιά όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Σουηδία, περισσότερους παίκτες αλλά και οπαδούς του αθλήματος.
Σύμφωνα με τη VisitScotland οι golfers ξοδεύουν, κατά μέσο όρο, τα περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τους υπόλοιπους τουρίστες σε μία χώρα , γεγονός που επιβεβαιώνει την ευρεία άποψη που θέλει τον τουρισμό γκολφ έναν από τους επικερδέστερους της βιομηχανίας.
Οι τουριστικοί φορείς της Σκοτίας ευελπιστούν μέσω της καμπάνιας που θα “τρέχει” έως τα τέλη Απριλίου να τονώσουν τον κλάδο, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 220 εκατ. στερλίνες (περίπου 245 εκατ. Ευρώ) και απασχολεί περίπου 4.400 θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου