Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ένα δις Δολάρια επενδύει η Delta


Επενδύσεις 1 δισ. δολάρια μέσα στα επόμενα 3 χρόνια σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η αμερικανική αεροπορική εταιρεία  Delta Air Lines. 
Η πρώτη παγκοσμίως αεροπορική εταιρεία θα διοχετεύσει τις σχετικές επενδύσεις προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της, να αναβαθμίσει τον υπάρχοντα στόλο της και να μεγιστοποιήσει την εξοικονόμηση καυσίμων.
Η επιλογή της Delta να μην προχωρήσει σε παραγγελίες νέων αεροσκαφών, ακολουθώντας το παράδειγμα των περισσοτέρων ανταγωνιστριών της, αποδίδεται στην αβεβαιότητα για την πορεία της οικονομίας τα επόμενα χρόνια και τις επιπτώσεις της στην αεροπορική βιομηχανία σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία των τιμών στα καύσιμα.
Ενδεικτικό της διαφορετικής στρατηγικής είναι το γεγονός πως η εταιρεία θα παραγγείλει μόλις 4 νέα αεροσκάφη φέτος. Αντιθέτως η United Airlines ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβρη παραγγελία 50 νέων αεροσκαφών συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 10 δισ. δολ, ενώ, η American Airlines σχεδιάζει την παραγγελία 45 νέων Boeing 737s. Η Delta πρόκειται να ανακοινώσει τα οικονομικά στοιχεία για το δ’ τρίμηνο του 2009 αλλά και για το σύνολο του έτους μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, αναμένεται να παρουσιάσει απώλειες και τις δύο περιόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου