Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Της... Ημέρας (και της... διοικούσης)

Αγαπητό μου Lobby,


πολύ καλά, με αισιοδοξία και με ανανεωμένες προσδοκίες, εξελίχθηκε, μαθαίνω, η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου...

Αρκετά τα θέματα που τέθηκαν και θα ήταν και περισσότερα εάν δεν υπήρχε μία "εκνευριστική", όπως μου μετέφεραν,  επιμονή μέλους του διοικητικού συμβουλίου να θέτει, από την πλευρά του, ζήτημα για τις αρμοδιότητες που έπρεπε να δοθούν ή όχι στη Διοικούσα Επιτροπή (στη σύσταση και λειτουργία της οποίας, το ίδιο αυτό μέλος, είχε θορυβωδώς πρωτοστατήσει).
Τελικά έγινε ψηφοφορία, η πρότασή του έλαβε μία ψήφο και το συμβούλιο προχώρησε στα περαιτέρω. Θετικά εξελίχθηκε και η συζήτηση με το "τρίο" της πολιτικής ηγεσίας, την κα Α. Γκερέκου, τον κ. Γ. Πουσσαίο και τον κ. Ν. Κανελλόπουλο.
Τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίως, γιατί όπως εύστοχα συμφωνήθηκε και σε σχετική στιχομυθία μεταξύ του Προέδρου του ΞΕΕ Γ. Τσακίρη και της υφυπουργού, "ενάμιση μήνα στα νέα καθήκοντα" ο πρώτος, "τρεις μήνες και κάτι στα ηνία του τομέα" η τελευταία, συντονίζουν ακόμα τον βηματισμό τους!
Άντε, ολόκληρο ρεπορτάζ σου έδωσα...
Με αγάπη
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου