Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Occupied- Ladies only

Το γνωστό σηματάκι «ladies» στις τουαλέτες, θα κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά σε αεροπλάνα ιαπωνικής εταιρείας.

Τουαλέτα που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τις γυναίκες επιβάτιδες, θα διαθέτει σε κάθε αεροσκάφος της, από τον επόμενο μήνα, η ιαπωνική αεροπορική εταιρία All Nippon Airways. Και αμέτρητες γυναίκες σε όλο τον κόσμο περιμένουν να περάσει αυτή η κίνηση και σε άλλους αερομεταφορείς...
Η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την καινοτομία μετά από έρευνα μεταξύ των γυναικών επιβατών, από την οποία προέκυψε πως η ύπαρξη τουαλέτας αποκλειστικά για το «ασθενές φύλο», είναι η δεύτερη πιο ελκυστική υπηρεσία μετά το σερβίρισμα επιδόρπιου.
Ο νέος χώρος θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, ενώ τις υπόλοιπες τουαλέτες του αεροπλάνου θα μπορούν να χρησιμοποιούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.
Υπενθυμίζεται ότι η All Nippon Airways είναι η εταιρία που από το 2006 και για έναν μήνα τον χρόνο, ζητά από τους επιβάτες της να επισκέπτονται την τουαλέτα πριν την επιβίβασή τους, προκειμένου να μειώσουν το σωματικό βάρος τους βοηθώντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης για το περιβάλλον.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιο θέμα έχει αυτή η εταιρία με τις τουαλέτες γενικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου