Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Taste of Greece ή απλά μαθήματα marketing…


Θα ξεκινούσαμε την ανάρτηση με ένα σχόλιο περί Γραφείων Εξωτερικού ΕΟΤ, διευθυντών, συνθηκών και τρόπων λειτουργίας,
αλλά ειδοποιηθήκαμε ότι θα ακολουθήσει αργότερα ευρύ σχόλιο του «angel», επομένως… 
…το πάμε «ειδησεογραφικά»:
«Από τo Φεβρουάριο έως και το Δεκέμβριο του 2010, 39 φημισμένα βρετανικά εστιατόρια, θα “ντυθούν” στα γαλανόλευκα και θα φιλοξενήσουν στο χώρο τους τη δράση “Taste Of Greece – Γεύσεις Ελλάδας στη Μ. Βρετανία”, προσκαλώντας τους Βρετανούς να δοκιμάσουν πρωτότυπες ελληνικές συνταγές, ελληνικά κρασιά αλλά και κοκτέιλ.
Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Λονδίνο, για τη δυναμική προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία και για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών στη χώρα μας, τη φετινή χρονιά.
Tα εγκαίνια της δράσης “Taste Of Greece - Γεύσεις Ελλάδας στη Μ. Βρετανία” πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, με μια ημερίδα αφιερωμένη στην ελληνική διατροφή.
Περισσότεροι από 150 γνωστοί Βρετανοί Chefs (αρχιμάγειρες) και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια έκθεση φωτογραφίας από πολλές περιοχές της Ελλάδας, να πραγματοποιήσουν γευσιγνωσία τοπικών ελληνικών προϊόντων αλλά και να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία “Taste of Greece” από τη Διευθύντρια του ΕΟΤ Μ. Βρετανίας, Σοφία Παναγιωτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου