Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΣΕΤΕ: Τεράστιο ενδιαφέρον για τα 10.000 vouchers...



Στις 52.500 έφθασε ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις 10.000 επιταγές εργασίας στον τουρισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο...

...υλοποιείται από τον ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ.
Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα  www.sete-voucher.gr, ενώ σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα στις 14:00 σήμερα, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άνεργους νέους και αφορά, τόσο σε θεωρητική κατάρτιση, όσο και σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα. 
«Εντυπωσιακό» χαρακτήρισε το ενδιαφέρον των νέων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του τουρισμού, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης και τόνισε ότι μέσω του προγράμματος θα ενισχυθεί το ενδιαφέρον και οι δεξιότητες των νέων για κατάρτιση και απασχόληση στον ελληνικό τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου