Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τι Κεφαλληνία, τι "Μακεδονία"...



Αντί για την Κεφαλονιά, βρέθηκαν στη... Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες της προχθεσινής πτήσης της Ryanair από το Stansted του Λονδίνου! Στην αρχή νόμιζαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αεροπλάνο ή ότι έμεινα από καύσιμα αλλά μετά τους ενημέρωσαν ότι...



...το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στην Κεφαλονιά λόγω «περιορισμών ως προς τις προσαπογειώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας».
Τελικά, το αεροπλάνο συνέχισε προς τον αρχικό προορισμό του, ύστερα από δύο ώρες παραμπονής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το πρόβλημα μάλλον δεν οφειλόταν σε έλλειψη επαρκούς φωτισμού αλλά σε τεχνικό θέμα που είχε να κάνει με περιορισμούς στη χρήση του διαδρόμου.
Πάντως, η Ryanair ανακοίνωσε ότι άλλαξε την ώρα των πτήσεών της προς το νησί για να μην προκύψει ξανά τέτοιο θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Και η φίλη μας η Ελένη από Κεφαλονιά μας στέλνει και την απάντηση του Αεροδρομίου: "Σχετικά με την αλλαγή προορισμού και την καθυστερημένη άφιξη της πτήσης της Ryanair της 13.5.2013 (από Stansted για Κεφαλονιά), σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρία:
    “H πτήση FR 6611 της 13.5.2013 από Stansted για Κεφαλονιά κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και προσγειώθηκε, λόγω εταιρικών περιορισμών που ισχύουν για νυχτερινές πτήσεις προς Κεφαλονιά. Η πτήση αναχώρησε από Θεσσαλονίκη για Κεφαλονιά μετά την άρση του περιορισμού. Η εταιρία ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για τη δίωρη καθυστέρηση και προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτός ο περιορισμός ως προς τις νυχτερινές προσγειώσεις δεν θα επαναληφθεί, τροποποίησε τις ώρες άφιξης/αναχώρησης της πτήσης προς/από Κεφαλονιά “.
    Σημειώνουμε ότι η σειρά πτήσεων της Ryanair από Stansted κάθε Δευτέρα βράδι έχει ξεκινήσει από 1.4.2013 και οι προηγούμενες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς πρόβλημα.
    Η Αερολιμενάρχης
    Μαρία Δούνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή