Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Hotelstars Union: Πανευρωπαϊκή έρευνα για τα αστέρια


Μία on-line Πανευρωπαϊκή Έρευνα με στόχο να επιβεβαιωθούν και να βελτιωθούν οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες των Ευρωπαίων Τουριστών για την διαμονή τους στα ξενοδοχεία, διενεργεί η Hotelstars Union, ο φορέας της ευρωπαϊκής προσπάθειας για την...


...ανάπτυξη ενός Κοινού Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων σε Αστέρια στην Ε.Ε.
Το έτος 2013 έχει χαρακτηριστεί ως «Έτος Αναθεώρησης» του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος κατάταξης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων «Hotelstars Union» και ιδίως του καταλόγου με τα κριτήρια αξιολόγησης. Με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη  του υπουργείου Τουρισμού, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος προχωρά στην υιοθέτηση του συστήματος κατάταξης των Ελληνικών ξενοδοχείων βάσει του πανευρωπαϊκού συστήματος «Hotelstars Union».
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την οργάνωση του Ελληνικού τουρισμού και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας, μέσα από τη διαδικασία αναβάθμισης των ξενοδοχείων της Ελλάδας και την αναδιαμόρφωση του συστήματος κατάταξης των ξενοδοχειακών μας καταλυμάτων, το ΞΕΕ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία, να πάρει μέρος στην έρευνα και να καταγράψει τις απόψεις του.
Στο τελευταίο μέρος της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια κλήρωση και την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 100 hotel vouchers για διαμονή σε μια από τις ευρωπαϊκές χώρες –μέλη της Hotelstars Union.

Αντιστοίχως, το Tourism Lobby ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του ΞΕΕ και έχει ήδη αναρτήσει το σχετικό banner με σύνδεσμο στο site της έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου