Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΟΤ: Μετακινήσεις και κινήσεις


Και ολίγη κινητικότητα σε διευθυντικό επίπεδο, στον ΕΟΤ. Κατ' αρχάς, έχουν αναλάβει καθήκοντα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οι νέοι διευθυντές των Γραφείων Εξωτερικού σε Ιταλία, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Ωστόσο, προκύπτουν...

 
...και ορισμένες μικρο-ανακατατάξεις εσωτερικές στον Οργανισμό, καθώς με την μετακίνηση του μέχρι σήμερα Διευθυντή Διοικητικού του Οργανισμού Π. Ευσταθίου στη Ρουμανία, με απόφαση που υπέγραψε ο γ.γ. του ΕΟΤ Π. Λειβαδά, στη θέση του μετακινείται η Σ. Λαζαρίδου από τη Διεύθυνση Υπηρεσιών Εξωτερικού.
Τη συγκεκριμένη Διεύθυνση δε, αναλαμβάνει με ανάθεση παράλληλων καθηκόντων η Διευθύντρια Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης Α. Βαρελά.
Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα γίνουν και τα "εγκαίνια" της παρουσίας του ΕΟΤ στην Κωνσταντινούπολη - και λέμε "παρουσία" γιατί δεν θα πρόκειται για πλήρες Γραφείο - ενώ θυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα, αναμένεται και δεύτερος γύρος προκηρύξεων θέσεων σε Γραφεία Εξωτερικού (όχι μόνον προϊσταμένων).
Πιθανότατα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, στο οποίο υπάρχουν προβλέψεις και για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου