Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο πιλότος πήγε προς νερού του, αλλά άλλοι τα έκαναν πάνω τους...



Πολλά «παλαβά» συμβαίνουν  τελευταία σε ή με αεροπλάνα - ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες - να προσθέσουμε ακόμα ένα: Πιλότος της Air India, που άφησε τη θέση του για να κάνει πιπί του, επιστρέφοντας...



...διαπίστωσε ότι η πόρτα του πιλοτηρίου δεν άνοιγε με τίποτα.
Μα, με τίποτα.
Παρά τις προσπάθειες τις δικές του - που στο μεταξύ αντελήφθησαν πολλοί από τους επιβάτες που, φυσικά, πανικοβλήθηκαν βλέποντας τον πιλότο να κτυπιέται να μπει εκεί που έπρεπε να βρίσκεται - αλλά και του συγκυβερνήτη που ευτυχώς είχε παραμείνει στη θέση του, η πόρτα αρνήθηκε πεισματικά να ανοίξει.
Σε συνεννόηση και κατόπιν άδειας από τις υπηρεσίες εδάφους, ο συγκυβερνήτης πήρε εντολή να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη Μποπάλ – η πτήση ήταν από το Δελχί στην Μπάνγκαλορ - προκειμένου να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στην πόρτα.
Περιττό να αναφέρουμε σε τι κλίμα, εντός της καμπίνας του αεροπλάνου, έγινε η προσγείωση...
Μολονότι, εν προκειμένω, δεν φαίνεται να ευθύνεται κάποιος από το πλήρωμα, αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα λίγων εβδομάδων σε αεροσκάφος της Air India, μετά εκείνο που ενώ ο πιλότος πήγε για έναν υπνάκο στην business class, ο συγκυβερνήτης άφησε μία αεροσυνοδό να καθήσει στη θέση του και εκείνη, άθελά της, απενεργοποίησε το σύστημα αυτόματου πιλότου.
Μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου