Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Της Ημέρας: Έκτακτο περιστατικό στο Αίγιο; Προτιμήστε... "ώρες γραφείου"


Αγαπητό μου lobby,

στις υποδομές και υπηρεσίες των προορισμών, να προσθέσουμε και τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κάτι λιγότερο από τραγική κατάσταση; Για παράδειγμα, ξένος φίλος της στήλης με ρώταγε πως είναι δυνατόν...


...ένα σχετικά μεγάλο περιφερειακό νοσοκομείο όπως αυτό του Αιγίου, που επειδή βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, υποτίθεται ότι πρέπει να εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή και φυσικά μέρος του άξονα της εθνικής οδού, να εφημερεύει κάθε μέρα, χωρίς Ακτινολογικό και χωρίς Μικροβιολογικό!
Κάτι χρειάστηκε αυτός και καλύφθηκε γιατί ήταν σχετικά απλό. Αλλά γιατρός και ο ίδιος, ρώτησε δύο-τρία πράγματα και φρίκαρε.
Το ακτινολογικό δεν λειτουργεί καθόλου από τις 22:30 μεχρι τα μεσάνυκτα και από τις 06:00 μέχρι τις 08:00, ενώ από τα μεσάνυκτα μέχρι τις έξι το πρωί βρίσκεται κάποιος χειριστής, κάπου, σε “ετοιμότητα”.
Το Μικροβιολογικό... black out όλο το βράδυ μέχρι το πρωί.
Δηλαδή το τι τύχη μπορεί να έχει ένα έκτακτο περιστατικό που θα “σκάσει’ εκείνεις τις ώρες, μένει κυριολεκτικά στα χέρια... ανώτερων δυνάμεων.
Να μην αρχίσω να σου περιγράφω τι μαθαίνω και για ορισμένα Κέντρα Υγείας μεγάλων προορισμών γιατί φθάνει η μελαγχολία και η θλίψη των ημερών, μην φορτώσω παραπάνω το κλίμα.
Με αγάπη (ο θεός να βάλει το χέρι του...)
angel



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου