Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Καλή Ανάσταση! Στην Ελλάδα μας και στις ελπίδες του καθένα μας...



Ως συνήθως, τρία χρόνια και κάτι τώρα, όπου και αν βρισκόμαστε σκόρπιες οι "μάγισσες" του tourism lobby μέρες γιορτής και αργίας, σε λόγκους και ραχούλες, το μυαλό μας και η προσοχή μας είναι να “βρούμε κάτι να σηκώσουμε”. Έχουμε βρει διάφορα που θα μπορούσαν να αναρτηθούν, αλλά είπαμε να κρατήσουμε μόνον ένα θέμα, αυτό για τα δύο...




...εντυπωσιακά και επιβλητικά graffity που εμφανίστηκαν σε δυό γωνιές της Αθήνας, ένα σε ξενοδοχείο ύστερα από την κοπιώδη δουλειά δημιουργίας μίας ομάδας νέων ανθρώπων και ένα στο υπαίθριο πάργκινγ της Φιλελλήνων, από άγνωστο δημιουργό.
Την “ιστορία” τους, θα την διαβάσετε εδώ, εμείς κρατάμε τον αντίκτυπο, το συναίσθημα και τις σκέψεις.
Τώρα που Χριστός κατέβηκε στον Άδη και τον συγκλόνισε συθέμελα, τώρα που η προσδοκία και η ελπίδα οδεύουν προς τον υπέρτατο εορτασμό τους - τον ευαγγελικό θρίαμβο της ζωής επί του θανάτου - σε λίγες ώρες, σήμερα που τόσος κόσμος δεν έχει από που αλλού να κρατηθεί και να βρει δύναμη να συνεχίσει, ας μείνουμε σε αυτά.
Ας πιστέψουμε, έστω και για λίγο, ότι όλα είναι πιθανά, ότι πάντα, κάπου, υπάρχει κάτι καλύτερο που έρχεται, όσο και αν όλα δείχνουν σκοτεινά και μάταια.
Καλή Ανάσταση, φίλοι μας, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα.
Και ναι, δεν υπάρχει καλύτερος και πιο όμορφος τόπος για μία τέτοια μέρα από την Ελλάδα μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου