Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η σκέψη όλων μας στον μικρό Ρώσο...



Συγκλονισμένη και σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και ο τουριστικός κόσμος μαζί, από την επίθεση του Ολλανδού στο 12χρονο Ρωσάκι. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι εκτός κινδύνου αλλά σε σοβαρή κατάσταση και όλα είναι έτοιμα για τη χειρουργική επέμβαση στα σοβαρότερα από τα...



...τραύματά του και όλοι, μα όλοι, ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και σύντομα να σταθεί στα πόδια του.
Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε, είναι από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του από τη μητέρα του, τον εντοπισμό του και μέχρι τη στιγμή που έφθασε στο «Αγλαία Κυριακού», οι υπηρεσίες και οι μηχανισμοί λειτούργησαν άμεσα και άψογα.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και συνέλαβαν και τον δράστη, το ΕΚΑΒ επίσης, τα υπουργεία Υγείας και Εξωτερικών (έστειλε διερμηνείς) συντονίστηκαν και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων σε συνεργασία με τις τοπικές Ενώσεις Ηρακλείου και Αθηνών καλύπτει όλα τα έξοδα διαμονής της μητέρας και συγγενών για όσο διάστημα χρειαστεί, στην μητέρα προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη, γενικά έγιεν μία διαχείριση του περιστατικού ίσως και υποδειγματική.
Ως προς τον αντίκτυπο και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει όλο αυτό για την εικόνα της χώρας και της Κρήτης στη ρωσική αγορά, είναι ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Φυσικά είναι από τα πρώτα θέματα ειδησεογραφίας εκεί και θα κρατηθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για αρκετές μέρες ακόμα.
Ας πάνε όλα καλά με τον μικρό και επανερχόμαστε και για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου