Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Βάι: Κλειδωμένες (!) οι τουαλέτες, "γυμνή" η παραλία...


Όπως έχετε αντιληφθεί, φέτος θεωρούμε κρισιμότερο παρά ποτέ το ζήτημα της εικόνας και της κατάστασης που δείχνουν οι προορισμοί. Και δεν σκοπεύουμε να χαριστούμε σε κανέναν. Διερευνούμε εξονυχιστικά κάθε καταγγελία ή παράπονο μας έρχεται, όπως εν προκειμένω, αυτήν για το Βάι, στη Σητεία. Μία από τις...


...πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες της Κρήτης, όπου όπως μας καταγγέλει αναγνώστης της στήλης, συνοδός γκρουπ τουριστών κυρίως από ανατολικοευρωπαικές αγορές, είμαστε 9 Μαίου, αυξάνει ολοένα, καθημερινά, ο αριθμός των τουριστών που έρχονται στην παραλία αλλά και των διερχόμενων με πούλμαν και οι μεν τουαλέτες για τους λουόμενους παραμένουν... κλειδωμένες ερμητικά, η δε παραλία δεν έχει οργανωθεί ακόμα, παραμένει χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Και ας υποθέσουμε ότι η έλλειψη ομπρελών και ξαπλωστρών, ίσως και να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να ξεπεραστεί κάπως, για λίγο.
Οι τουαλέτες, όμως; 
Γιατί, φίλτατοι, τα λουκέτα; Πότε περιμένετε να οργανωθείτε και να λειτουργήσετε τις εγκαταστάσεις; Του... Αγίου Πνεύματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου