Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται μεγάλη συμφωνία στον ιατρικό τουρισμό!



Ημερίδες δεξιά, εκδηλώσεις αριστερά, έρευνες, παρουσιάσεις, υπουργικές αποφάσεις, ο ιατρικός τουρισμός είναι ο μεγάλος... star των τελευταίων μηνών. Ωστόσο, η μεγάλη είδηση έρχεται σε λίγο και αφορά μία μεγάλη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας...



...στον τομέα του ιατρικού τουρισμού που είναι βέβαιο ότι θα ταράξει τα νερά και θα μεταφέρει σε άλλο επίπεδο τις εξελίξεις και τις προοπτικές που υπάρχουν σε αυτήν την αγορά.
Δύο μεγάλα ονόματα, καθένα στον χώρο του, συστρατεύονται με αρχικό αντικείμενο το δυναμικό άνοιγμα του ιατρικού τουρισμού από μεγάλη και πολλά υποσχόμενη αγορά προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συμφωνία βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών και μόλις ολοκληρωθεί θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Πολύ σύντομα. λένε οι γνωρίζοντες, ίσως και πριν το τέλος του χρόνου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.
Εν αναμονή.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!Μήπως γνωρίζετε ποιες πόλεις / περιοχές αφορούν αυτές οι συμφωνίες; Υπάρχει κάτι για τα Χανιά Κρήτης;Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις πληροφορίες που έχουμε, η συμφωνία ετοιμάζεται μεταξύ ενός μεγάλου ιατρικού ομίλου και ενός μεγάλου τουριστικού ομίλου, με δραστηριότητα σε μεγάλη αγορά. Δεν ξέρουμε ποιες μονάδες θα αφορά, αλλά δεν έχει παρουσία στην Κρήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή