Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τι έλειπε: Η παραίτηση Μ. Παπασταύρου και καμιά 14αριά σελίδες

Αξιόλογη η επιτυχία γνωστού blog που εξασφάλισε και έβγαλε στη δημοσιότητα την "απόρρητη" επιστολή της Μπριγκίττας Παπασταύρου προς τον κ. Π. Γερουλάνο (με τη σφραγίδα του Πρωτοκόλλου του υπουργείου ακόμα "νωπή" στην πρώτη σελίδα...). Επειδή, όμως, δεν δημοσιεύεται όλη η επιστολή και επειδή εμείς...

την έχουμε ολόκληρη, συμπληρώνουμε τα «κομμάτια» που λείπουν. Με κυριότερο και σημαντικότερο ότι η κα Παπασταύρου, καθιστά σαφές ότι εάν η παραίτησή της «διευκολύνει την αντιμετώπιση του προβλήματος, αυτή είναι στη διάθεση» του υπουργού, εφόσον βέβαια, όπως υπογραμμίζει, «αποκατασταθεί πλήρως η προσωπική μου αξιοπρέπεια και τακτοποιηθούν οι οφειλές της εταιρείας». 
Κοινώς υποβάλει την παραίτηση της ζητώντας άμεση επίλυση του όλου ζητήματος.
Επιπρόσθετα, η κα Παπασταύρου, υποστηρίζει ότι τα πρακτικά του δ.σ. με την έγκριση της πρόσληψης των διευθυντών και της σύναψης των συμβάσεων «είχε υποβληθεί εμπροθέσμως και αρμοδίως στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ προς έγκριση».
Επίσης, στην επιστολή, επισημαίνεται ότι οι Επιθεωρητές που διενέργησαν τον συγκεκριμένο έλεγχο και συνέταξαν την έκθεση που έσπευσε να υιοθετήσει αβίαστα και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού στη σχετική ανακοίνωση του, επικαλέστηκαν τον Ν. 3812/2009 που ίσχυσε τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ οι προσλήψεις στις οποίες αναφέρεται πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2009!
Γενικά, δηλαδή, άλλα λέει η επιστολή και άλλα – και οπωσδήποτε λίγα και επιλεγμένα- είδαμε και διαβάσαμε χθες και σήμερα...
Αφήστε που η επιστολή των δύο σελίδων συνοδευόταν από ένα υπόμνημα άλλων 14 σελίδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου