Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Νέο δ.σ. και άλλες «ανακοινώσεις» για ΕΤΑ

Ήγγικεν η ώρα και για τη νέα διοίκηση της ΕΤΑ, όπως σας έχουμε εγκαίρως προειδοποιήσει. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα και υπάρχει και μία μικρή «έκπληξη», καθώς, όπως μαθαίνουμε, για τη θέση του Προέδρου…

…έχει επιλεγεί μία κυρία, πολεοδόμος, με μακρά εμπειρία στα χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα και γενικώς με πολύ σεβαστές «περγαμηνές» από τον συγκεκριμένο χώρο.
Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, έχει προταθεί μηχανικός, στέλεχος παλαιότερα της ΚΕΔ. Στο δ.σ. θέση θα έχουν και ορισμένοι, ας πούμε, "γνώριμοι από τα παλιά", ως προς τα της εταιρείας πράγματα, αλλά φαίνεται οτι στην παρούσα φάση προτιμούν να διατηρήσουν μία θέση... "πανόπτη" παρά να εμπλακούν ενεργότερα με τη διοίκηση. 
Επιπροσθέτως, ακούμε ότι επίκεινται και άλλες «σοβαρές» ανακοινώσεις για την ΕΤΑ. Ορισμένες πλευρές θεωρούν ότι πρόκειται για «ευρήματα» των ελέγχων. Άλλες τηρούν επιφυλάξεις.
Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε αν, επιτέλους, ασχολήθηκαν σοβαρά οι ελέγχοντες με τη… «ζαχαρένια» εποχή της ΕΤΑ, διότι από εκείνη την εποχή, έχουν μείνει πολλά «ζαχαρωτά» στα συρτάρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου