Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

"Τουρισμός για Ολους": Το' πε και το κάνει!


Κάτι τα μέτρα και το όλο κλίμα που δημιουργείται για χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, κάτι κάποιες πολιτικές (συν)ενοχές και συνειδήσεις, λίγο και το Lobby και τα σχόλιά μας χθες (shark), η Α. Γκερέκου αποφάσισε…


…να προχωρήσει τελικά στην υλοποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του ΕΟΤ, το οποίο όδευε μάλλον για αναβολή, ή τέλος πάντων θα έβγαινε με μεγάλη δυσκολία και αρκετά "τσεκουρεμένο". Και όπως υπογράμμιζε μάλιστα τις τελευταίες μέρες σε συνεργάτες και συναδέλφους της, "θα τα βρω τα κονδύλια" και "το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ο κόσμος να χαλάσει"!
Αυτό το τελευταίο το είπε σίγουρα σήμερα το πρωί (και μεταξύ μας, έπεσαν και κάποια τηλέφωνα, προς υψηλότερα κλιμάκια...).
Προφανώς τα βρήκε τα κονδύλια μολονότι, κατά μία έννοια, μετά τα χθεσινά μέτρα, ο "κόσμος" μάλλον "χάλασε"...
Έτσι, με ικανοποίηση μαθαίνουμε ότι υπογράφτηκε η απόφαση υλοποίησης του Προγράμματος για το έτος 2010-2011, με ισχύ από 9 Ιουλίου 2010 έως 31 Μαρτίου 2011. Ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός του Προγράμματος, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 8 εκατ. Ευρώ και θα καλυφθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του ΕΟΤ ετών 2010-2011 και το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου