Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τριήμερο... παρασκηνίων και ζυμώσεων


Με την επιστροφή του πρωθυπουργού Γ.Α.Π. αναμένονται και τα νεότερα τόσο στον τομέα Τουρισμού όσο και γενικότερα στην κυβέρνηση, με όλα αυτά που ακούγονται, γράφονται και μεταδίδονται από χθες το βράδυ...

Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε «πληροφορίες» και προβλέψεις περί νέων «αποκαλύψεων», αλλαγές πρόσωπων και ό,τι άλλο ταιριάζει στο κλίμα των ημερών, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου, καθώς όπως λέγεται, θα βρίθουν «αποκαλυπτικών» δημοσιευμάτων για στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές.
Εμείς, προς το παρόν, αναμένουμε την ορκωμοσία του Γ. Νικητιάδη και να δούμε πως θα κινηθεί με τις ενημερώσεις και τις πρώτες επαφές με τους τουριστικούς φορείς.
Μαθαίνουμε, πάντως, ότι κάποια τηλεφωνήματα με... «γνωστούς» από την τουριστική αγορά έχουν γίνει. Φαίνεται, δηλαδή, ότι μπορεί να έχουμε και κάποιες νέες... «ισορροπιούλες» σε ορισμένους φορείς, οσονούπω για να μην πούμε από τώρα προστριβές και προκαταλάβουμε τα ζητήματα.
Για να δούμε, για να δούμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου