Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

«Hola!» στην Regent Street


Τη φημισμένη Regent Street του Λονδίνου επέλεξε η Ισπανία για να διοργανώσει μία εντυπωσιακή εκδήλωση προβολής και «γνωριμίας» με το βρετανικό κοινό, στις 6 Ιουνίου...

Πρόκειται για πρωτοβουλία που θα προσφέρει μία γεύση από Ισπανία, “Taste of Spain” είναι και η ονομασία-κλειδί της εκδήλωσης, στους επισκέπτες, στο πλαίσιο προώθησης της χώρας, των προϊόντων και του πολιτισμού της στο ευρύ κοινό. Και προφανώς, στοχεύει απολύτως εύστοχα στην περίοδο που αρχίζουν οι κρατήσεις τελευταίας στιγμή στη βρετανική αγορά, από την οποία ο ισπανικός τουρισμός προσδοκά φέτος μεγαλύτερο μερίδιο.
Τεράστιες «paellas», οι χορευτές φλαμένγκο και μία σειρά από διαδραστικά αθλητικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων προσομοιωτές “F 1” θα αποτελούν μερικά μόνο από τα γεγονότα του φεστιβάλ.
Ειδική αναφορά προβλέπεται να γίνει στην 80 ετών αθλητική ιστορία της χώρας με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μέσω της τεχνολογίας τα αθλήματα που προτιμούν οι Ισπανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου