Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Γράμμα ελάβαμε...


Ενα νέο blog για την Πάργα «βγήκε» στον ιντερνετικό «αέρα» πριν από λίγο καιρό. Οι δημιουργοί του μας το παρουσιάζουν...

«Πριν 3 εβδομάδες δημιουργήσαμε ένα τουριστικό Blog για την Πάργα με σκοπό την προώθηση της Πάργας και της ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και την προσέλκυση Τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο!
Δυστυχώς ο τουρισμός λόγω τον τελευταίων διαδηλώσεων και άλλων δυσάρεστων γεγονότων έχει δεχθεί, ήδη, σημαντικό πλήγμα καθώς ακυρώθηκαν χιλιάδες κρατήσεις και πλήγηκε η εικόνα της χώρας μας. 
Ο καθένας o οποίος έχει τη δυνατότητα πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει και να προωθήσει  τον Ελληνικό Τουρισμό καθώς ο τουρισμός θα συντελέσει σε σημαντικό βαθμό έτσι ώστε να ξεπεράσουμε την τρέχουσα οικονομική κρίση. Η προσπάθεια του καθενός μας θα παίξει ζωτικό ρόλο έτσι ώστε Ελλάδα να καταφέρει να ορθοποδήσει και πάλι.
Στο blog ο επισκέπτης μπορεί να δει φωτογραφίες από την Πάργα, Video από την Πάργα, να βρει χρήσιμα link όπως πχ για τον καιρό της Πάργα, να ενημερωθεί για διάφορες  εκδηλώσεις που γίνονται στην Πάργα, να δει διάφορες προτάσεις σχετικά με μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάργα. Κτλ».
Θα το βρειτε: http://www.pargaepirus.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου