Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γενικευμένη επίθεση στον Αρη

Είναι, ομολογουμένως, αν όχι πρωτοφανής, οπωσδήποτε ασυνήθης αυτή η… σύμπτωση δημοσιευμάτων και σχολίων για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο οποίος, όπως λένε  από σήμερα το πρωί συνεργάτες του, δεν θα μείνει...


...με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα απαντήσει, «πολιτικά αλλά ίσως και νομικά», με τρόπο και μέσο που θα επιλέξει αυτός.
Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι στα δημοσιεύματα ποικίλουν τα «πειστήρια» και τα «στοιχεία» που επικαλείται κάθε εφημερίδα. Στα περισσότερα αναπαράγεται μια «συγκεντρωτική» καταγραφή κόστους από διάφορα ταξίδια του Άρη ως υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης. Για αυτά τα «παραστατικά» που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν σε blogs, κάνουν λόγο συνεργάτες ή υποστηρικτές του πολιτικού, όταν αναφέρονται σε «πλαστά» στοιχεία.
Σήμερα, στη Real News, εμφανίστηκε και μια νέα «παρτίδα», με πλήρη αρχεία, δηλαδή αποφάσεις και εγκρίσεις πληρωμών και τιμολόγια για διάφορες ενέργειες και προμήθειες δημοσίων σχέσεων και προβολής.
Αυτή η «παρτίδα» στοιχείων, προφανώς, είναι τα νέα «όπλα» όσων πολεμούν τον κ. Σπηλιωτόπουλο. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εκτός από αυτές που δημοσιεύθηκαν σήμερα, όπως είναι πασιφανές ότι προέρχονται από δύο αρμόδιες διευθύνσεις του ΕΟΤ.
Αυτό που δεν είναι σαφές, είναι το αν πρόκειται για εσωκομματική διαρροή- βλέπε κ. Μαρκόπουλος, δηλαδή- όπως υποστηρίζουν και υποπτεύονται πολλοί ή για κυβερνητική... «ντρίμπλα» ακριβώς επειδή οι υποψίες είναι επάνω στον κ. Μαρκόπουλο.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, πάντως, σήμερα υπάρχουν τρεις μεγάλοι... master «φάκελοι», με τέτοια στοιχεία. Ένας στο γραφείο του γεν. Γραμματέα Τουρισμού Γ. Πουσσαίου, ένας στην ευθύνη του προέδρου του ΕΟΤ Ν. Κανέλλοπουλου και ένας στα χέρια του Κ. Μαρκόπουλου και συνεργατών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου