Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Εγγύηση δημοσίου για ταλαιπωρία τουριστών (και μια... επαναστατική πρόταση)


Το ενδεχόμενο να καλύπτει το ελληνικό Δημόσιο τυχόν επιπλέον έξοδα προκύψουν στους τουρίστες που θα βρίσκονται στη χώρα μας, εξαιτίας...


...ακυρώσεων ή καθυστερήσεων στο πακέτο διακοπών τους, εξετάζει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως αποκάλυψε ο  κ Π. Γερουλάνος σε δηλώσεις του στη Ρώμη, μετά τη συνάντηση που είχε στα Γραφεία του ΕΟΤ στην ιταλική πρωτεύουσα με τον πρόεδρο των Ιταλικών tour operators Ρομπέρτο Κορντέλα, καθώς και με Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες.
Η εγγύηση αυτή στους ξένους τουρίστες εκτιμάται ότι θα ενθαρρύνει τις κρατήσεις διακοπών προς τη χώρα μας, καθώς ο μεγαλύτερος φόβος που διατυπώνεται σε τουριστικές έρευνες σε χώρες όπως η Γερμανία και Βρετανία είναι οι πιθανές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις σε αεροδρόμια, λιμάνια, μουσεία κλπ στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνσή τους.
Η πρόταση/εισήγηση του συνεργάτη μας, ΓίΠα είναι ο έξης: «Μήπως πρέπει να επιστρατευθούν και διάφορα μοντέλα για να παράσχουν τις ...υπηρεσίες τους σε ταλαίπωρους τουρίστες»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου