Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Της... Ημέρας (Τι ακούγεται για τον... "νέο")

Αγαπητό μου Lobby,
Οφείλω να σε ενημερώσω ότι το νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση και στον Τουρισμό, ο κ. Νικητιάδης, δεν φαίνεται να... ενθουσιάζει γενικώς τον τουριστικό κόσμο. Δεν μπορώ να πω ότι...
 
...διαπίστωσα θετικές αντιδράσεις, ούτε καν πολλές ουδέτερες, συζητώντας το θέμα με τουριστικούς παράγοντες και γενικά ανθρώπους του τουρισμού. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δε ότι ειδικά οι Δωδεκανήσιοι τουριστικοί επιχειρηματίες, που, όπως και να το κάνουμε, «δικό τους» θα έπρεπε να τον θεωρούν, δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι.
Είναι σχετικά «άγνωστος» στους βασικούς τουριστικούς φορείς και γενικά δεν έχει δείξει συγκεκριμένα δείγματα γραφής τελευταία που να σκιαγραφούν τις περί τουρισμού αντιλήψεις του.
Επιπρόσθετα, μαθαίνω ότι ο κ. Νικητιάδης δεν ήταν στις βασικές επιλογές προτίμησης του κ. Γερουλάνου, ενώ δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Γ. Πουσσαίο. Πόσω μάλλον με τον πρόεδρο του ΕΟΤ, τον Ν. Κανέλλοπουλο, με τον οποίο είναι και συνάδελφοι (δικηγόροι).
Γενικώς, δηλαδή, η επιλογή του περισσότερο σαν «γρήγορη λύση ανάγκης» εμφανίζεται παρά σαν «συνειδητή» και μελετημένη κίνηση και αυτό, ξέρεις, ο τουριστικός κόσμος το εισπράττει μάλλον υποτιμητικά...
Με αγάπη
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου