Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στην κρουαζιέρα στρέφεται το Μπαχρέιν

Προτεραιότητα στην ενίσχυση του τουρισμού με στόχο να μετατραπεί σε μία από τις κορυφαίες πηγές εσόδων για τη χώρα μέσα στην επόμενη εικοσαετία, δίνει...

...το Μπαχρέιν προωθώντας μαζικά έργα υποδομών.
Στη διάρκεια ομιλίας της σε φόρουμ για την αγορά κρουαζιέρας της ναυτιλιακής Seatrade η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού του Μπαχρέιν, Heba Abdul Aziz, υπογράμμισε πως κλειδί για τα φιλόδοξα σχέδια της κυβέρνησης όσον αφορά στην ανάπτυξη του τουρισμού, είναι η αγορά κρουαζιέρας.
Σύμφωνα με την υπουργό οι υψηλές αποδόσεις στην κρουαζιέρα ευνοούν την οικονομία γενικότερα, καθώς επωφελούνται διαφορετικοί επαγγελματικοί κλάδοι, όπως τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, το λιανεμπόριο αλλά και οι τουριστικοί οργανισμοί.
Πρόσφατη έρευνα υπέδειξε πως το 50% με 70% των τουριστών που προτιμούν κρουαζιερόπλοια για να επισκεφθούν τη χώρα, επιστρέφουν σε αυτή. Περίπου 40.000 τουρίστες κρουαζιέρας επισκέφθηκαν το Μπαχρέιν την περίοδο 2006 με 2007, νούμερο που ενισχύθηκε στις 57.000 για το 2008.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου