Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σε Γ. Kent και Al Nahayan, η youtravel.com


Για όσους αναρωτιόσασταν τι «μαγειρεύει», τελευταία, ο Mr. Kent, ιδού μία απάντηση: Τον πλήρη έλεγχο της youtravel.com αποκτούν από σήμερα ο Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και ο επιχειρηματίας Γιάννης Kent.

Το διοικητικό συμβούλιο της Barclays Ventures, που ανήκει στη γνωστή αγγλική Τράπεζα, αποφάσισε ομόφωνα να τους μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (58%) που κατείχε από τον Οκτώβριο του 2006 στη youtravel.com, η οποία ιδρύθηκε το 2006 από το Γιάννη Kent.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι άριστες σχέσεις που διατηρεί από το 2000 μέχρι σήμερα ο κ. Kent, με την Barclays, μέσω των συνεργασιών που είχαν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσον αφορά στην medhotels.com, την Travelbargains.com, αλλά και τη youtravel.com, είχαν ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί η απόλυτη συμφωνία των δυο πλευρών.
Η youtravel.com είναι 100% διαδικτυακή εταιρεία κρατήσεων, τόσο σε χονδρική όσο και λιανική, resort ξενοδοχείων από την Ευρώπη σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς κυρίως της Μεσογείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η youtravel.com είναι σήμερα το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα, με τζίρο που ξεπερνά τα 110 εκατομμύρια ευρώ.
Το νέο διοικητικό σχήμα της youtravel.com, της οποίας η έδρα παραμένει στη Μ. Βρετανία, επισήμανε ότι η δομή της εταιρείας δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις τους ο τζίρος της θα ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου