Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Κρίμα και "φτου και από την αρχή"...

Με αμηχανία και αρκετή απογοήτευση αντιδρά αρχικά ο τουριστικός κόσμος στην παραίτηση της Άντζελας Γκερέκου. Η ιστορία επαναλαμβάνεται λες και αποτελεί «μοίρα» του τομέα. Πάνω σε μια κρίσιμη περίοδο, πάνω που έχει βρεθεί ένα πολιτικό στέλεχος που...



...έχει κατανοήσει τι θα πει Τουρισμός, αφουγκράζεται την τουριστική αγορά και προσπαθεί να συντονιστεί με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του τομέα, κάτι συμβαίνει και αλλάζει! Η περίπτωση της κας Γκερέκου είχε αυτά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ακόμα, καθώς αποδείχθηκε ότι όχι μόνο καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει και πως αλλά και πάλεψε και ενδοκυβερνητικά είτε για να επιτύχει πράγματα για τον τουρισμό είτε για να αποτρέψει επιζήμιες αποφάσεις.
Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο άδικες και επεισοδιακές απομακρύνσεις κυβερνητικού στελέχους των τελευταίων ετών, καθώς δεν αφορούσε κάτι που έκανε ή δεν έκανε το θιγόμενο πολιτικό πρόσωπο, αλλά τη δικαστική και δημοσιονομική εξέλιξη μιας υπόθεσης 17 χρόνων.
Όσο για το τι θα έχουμε από αύριο, το σχόλιο τουριστικού παράγοντα τα λέει όλα:«Φτου και από την αρχή, πάλι και με τι κουράγιο να αρχίσουμε πάλι συστάσεις και ενημερώσεις και ξανά ενημερώσεις και ο χρόνος να περνάει βυθίζοντας τον τουρισμό ακόμα πιο βαθιά στην κρίση...»

2 σχόλια:

  1. For one more time, politics interrupt production; it is not only unfair for Mrs. Gerekou, her crew and their efforts at these crucial times, but for the whole Tourism industry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. For one more time, politics interrupt production; it is not only unfair for Mrs. Gerekou, her crew and their efforts at these crucial times, but for the whole Tourism industry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή