Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Της... Στιγμής (Εδώ καράβια χάνονται, στελέχη... μετακομίζουν)

Αγαπητό μου Lobby,

πληροφορούμαι ότι δεν έχει κατασταλάξει τελικώς η... ανανεωμένη ηγεσία του τομέος Πολιτισμού-Τουρισμού για την τοποθεσία όπου θα εγκαθιδρύσει τα... 

...στρατηγεία της, θα τοποθετήσει τα επιτελεία της και θα συνεχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά της περί αντιμετώπισης των δεινών που πλήττουν και επαπειλούν τον ελληνικόν τουρισμό.
Η αρχική επιλογή εγκατάστασης στην οδό Μπουμπουλίνας φαίνεται ότι αναθεωρείται υπέρ της επιλογής της Λ. Αμαλίας, ως αν η… εκθαμβωτική ακτινοβολία της προκατόχου και οι πλείστες όσες δέσμες πολιτικών ενοχών προς ορισμένες πλευρές που «εξέπεμπε» το ευάερον, ευήλιον και πολυτελές υπουργικόν γραφείον του 6ου, «εξορκίσθηκαν».
Γενικώς και αορίστως, πάντως - κατάσταση ταιριαστή με τη συνήθη περί Τουρισμού σκέψη του κ. Γερουλάνου – η αναζήτηση ενός κτιρίου που θα στεγάσει όλες (ή τουλάχιστον τις περισσότερες κεντρικές) τις διοικητικές ανάγκες του τομέα Πολιτισμού-Τουρισμού δεν έχει εγκαταλειφθεί…
Ολοψύχως ταγμένος
george

 
 
 
 
 
 
 
 
 



Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου