Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Με σχέδιο και leasing "απαντά" η B.A. στην απεργία

Χωρίς πρόβλημα θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις της ΒΑ από τα αεροδρόμια του Γκάτγουικ και του Σίτυ παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει το ιπτάμενο προσωπικό της εταιρίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΒΑ οι δυσκολίες που θα προκύψουν για τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου θα αντιμετωπισθούν βάσει σχεδίου που επεξεργάζεται ο όμιλος και το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων τη συνεργασία άλλων εταιριών για το leasing αεροσκαφών προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες.
Το ιπτάμενο προσωπικό της British Airways θα απεργήσει συνολικά 20 ημέρες το Μάιο και τον Ιούνιο, κλιμακώνοντας τη σύγκρουση με τη διοίκηση σχετικά με το “πάγωμα” των μισθών και τις εργασικές συνθήκες.
Το συνδικάτο Unite του ιπτάμενου προσωπικού της British Airways ανακοίνωσε χθες ότι τα πληρώματα καμπίνας θα απεργήσουν το Μάιο στις 18-22 και 24-28, στις 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου και στις 5-9 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου