Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Gourmet... πρωτοβουλία Aldemar και Sani

Σε μία πολύ στοχευμένη και αποτελεσματική πρωτοβουλία κατέληξε η συνεργασία δύο εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ξενοδοχειακών ομίλων της Ελλάδας, της Aldemar Hotels & Resorts και της Sani Resorts.

Αποτέλεσμα της μάλλον πρωτόγνωρης για τα ελληνικά ξενοδοχειακά δεδομένα συνεργασίας, ήταν το Aldemar Sani Gourmet Touring ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό γεγονός που διοργανώθηκε για πρώτη φορά (από τις 3 έως τις 12 Μαΐου 2010) και ουσιαστικά έβαλε τα θεμέλια για έναν νέο θεσμό που συνδέει τον ελληνικό Τουρισμό με την γαστρονομία.
Το Touring πραγματοποιήθηκε σε 6 διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας, καθώς και σε Ελβετία και Αυστρία -Αμβούργο, Βερολίνο, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο, Ζυρίχη και Βιέννη.
Όπως επισήμαναν και οι διοργανωτές βασικότεροι στόχοι της πρωτοβουλίας που ήταν να παρουσιαστεί η πιο σύγχρονη πλευρά της ελληνικής κουζίνας καθώς και η ανάδειξη των ξενοδοχείων της χώρα μας τα οποία παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο κεφάλαιο μαγειρική…
Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι της χώρας μας δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους συνεργασίες και κοινές πρωτοβουλίες, επομένως, απλά, "μπράβο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου