Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Louis Hotels: Νέο "πρόσωπο" στο Hilton Park στη Λευκωσία


- Στα 3 εκατ. ευρώ, μέχρι στιγμής, η επένδυση της ανακαίνισης

Το Hilton Park Nicosia, το ξενοδοχείο, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεων του. Σύμφωνα με πληροφορίες...

...ο προυπολογισμός των έργων ανακαίνισης φθάνει τα 3 εκατ. ευρώ, μέχρι στιγμής, ενώ θα συνεχιστούν με την πλήρη ανακαίνιση του lobby.
Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia έχει αλλάξει ριζικά, με τα 194 δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα. 
Ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο έχει δοθεί και στη δημοφιλή αίθουσα δεξιώσεων και συνεδρίων, Ledra, η οποία έχει ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά καινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. 
Tο Ledra Βallroom του ξενοδοχείου με συνολικό εμβαδό 1070 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα στη Λευκωσία για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης.
Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia έχουν προστεθεί και καινούργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους, ως επίσης και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. 
Επιπρόσθετα,  το εστιατόριο Olympia, με ανανεωμένη διακόσμηση  και αισθητική, συμβάλλει στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου. 
Οι εργασίες  για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του ξενοδοχείου  πραγματοποιήθηκαν σταδιακά με απόλυτο σεβασμό στους φιλοξενούμενους του Hilton Park Nicosia. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου