Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Προεκλογική "Ημέρα Τουρισμού" για τη Ν.Δ. αύριο....

- Τουρισμός ο mediaκός "αντίλογος" της Ν.Δ. αύριο στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

“Μέρα» τουρισμού αύριο για τη Ν.Δ.. Αρχής γενομένης από της 9ης πρωινής, από το ΥΠΠΟΤ και τη Γενική Γραμματεία Τουρισμού, στη λ. Αμαλίας, όπου έχουν προσκληθεί και η Διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του ΕΟΤ, ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς ξεκινάει…


…ημερήσιο "μαραθώνιο" ενημέρωσης προγραμματικών θέσεων επί ζητημάτων τουρισμού.
Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων.
Ελπίζουμε να μην είναι μόνον συναντήσεις παράθεσης και παρουσίασης των θέσεων της Ν.Δ. οι συναντήσεις αυτές, αλλά να υπάρχει και πρόβλεψη υποδοχής προτάσεων και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για τα θέματα Τουρισμού.
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή για ένα κόμμα εξουσίας, από το να ακούει με προσοχή την αγορά, να συγκεντρώνει προτάσεις και απόψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της και να τα μετουσιώνει σε θέσεις.
Ακούγοντας για τον τουρισμό, θα ακούσεις για τη μισή και παραπάνω οικονομία της χώρας κ. Πρόεδρε…
Όσο για το πολιτικό μήνυμα της υπόθεσης, αυτό που μπορεί να σχολιάσει κανείς είναι ότι στη Συγγρού επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα, που το "αντίπαλον δικομματικό δέος" του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το οικονομικό του πρόγραμμα, για να κάνουν την κίνηση με τον Τουρισμό, έναν τομέα στον οποίο (φαίνεται να) δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα το κόμμα.
Αν το σκεφτείτε mediaκά, δηλαδή, την ημέρα που όλοι θα ασχολούνται με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικοινωναικός αντίλογος από τη Ν.Δ. θα είναι ο Τουρισμός. 
Ενδιαφέρον και ας μην το έκαναν επίτηδες...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου