Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Aquis Hotels & Resorts: Περνάει εξ' ολοκλήρου σε συμφέροντα Γ. Kent!


Δεν έχει προλάβει να καταλαγιάσει καλά-καλά ο θόρυβος που προκαλεί στην ευρωπαική τουριστική αγορά η συμφωνία FTI και youtravel.com, δεν έχουν καν ανακοινωθεί λεπτομέρειες και να που ερχόμαστε και με νέες σημαντικές πληροφορίες, αυτήν τη φορά για την Aquis Hotels and Resorts.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει βουήξει ο τόπος στην Αγγλία, ότι ο Γ. Kent προχώρησε στην εξαγορά του μεριδίου του... σείχη Al Nahayan! 
Σε πλήρη εξαγορά, επαναλαμβάνουμε, του σημαντικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου που κατείχε ο σείχης Al Nahayan, ο οποίος, ως γνωστόν, ανήκει στην οικογένεια του Εμίρη του Abu Dhabi!
Δεν το γράψαμε λάθος. Δεν εξαγόρασε ο σείχης τον Kent, αλλά ο Kent τον σείχη!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την Αγγλία, “τραπεζικοί κύκλοι στην Ελλάδα” έχουν "μείνει άναυδοι" από τη μεταβίβαση και τον τρόπο που κλείστηκε και υλοποιείται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό μας κίνησε την περιέργεια και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. 
Αν αληθεύουν, πάντως, αυτές οι πληροφορίες - έχουμε ζητήσει και κάποια τοποθέτηση από την πλευρά της Aquis από το πρωί - τότε είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον σημαντικών νέων εξελίξεων ως προς τη στρατηγική της εταιρείας, την επιχειρηματική της παρουσία αλλά και τη δυναμική της στην ελληνική αγορά όπου λειτουργεί πια έντεκα ξενοδοχειακές μονάδες.
Συνεχίζουμε τη διερεύνηση των πληροφοριών και επανερχόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου