Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Egnatia Aviation: Συμφωνία με την Qatar Air!


Καιρό είχαμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με δύο θετικές ειδήσεις. Η μία αφορά στους... αιθέρες. Όπως διαβάζουμε, η Egnatia Aviation ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση με την QATAR AIR για την εκπαίδευση όλων των νέων πιλότων της! Είναι η πρώτη φορά, που Ελληνική σχολή πιλότων...

... υπογράφει τέτοια συμφωνία με μία μεγάλη αεροπορική εταιρεία του εξωτερικού.
Η συμφωνία προβλέπει την εκπαίδευση στην Καβάλα όλων των νέων χειριστών της εταιρείας, συνολικά περίπου 10.000 εκπαιδευτικές ώρες πτήσης ετησίως. Όταν οι ώρες αυτές, προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες, η σχολή θα πλησιάζει τις 20.000 εκπαιδευτικές ώρες πτήσης ετησίως. Και οι προοπτικές είναι να διπλασιαστούν τα επόμενα 2 χρόνια.
Με τη συμφωνία αυτή, η Egnatia Aviation κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες σχολές χειριστών της Ευρώπης.
Ήδη η εταιρεία αγόρασε από την εταιρεία κατασκευής αεροπλάνων Diamond, 4 νέα αεροσκάφη και φθάνει τώρα τα 11 εκπαιδευτικά. Προγραμματίζονται 40-45 πτήσεις ημερησίως ενώ η δύναμη των εκπαιδευτών αέρος φθάνει τους 15. Συνολικά η εταιρεία απασχολεί σήμερα προσωπικό από 40 άτομα σε μόνιμη βάση.
Σε μία εποχή οικονομικής κρίσης, σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις απολύουν προσωπικό και περικόπτουν μισθούς, η Εγνατία αυξάνει τον κύκλο εργασιών της, προσελκύει νέους πελάτες και προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους.
Βεβαίως, η σχολή απευθύνεται στο διεθνές κοινό και όχι μόνον στην Ελληνική αγορά. Το 95 % των μαθητών της είναι ξένοι υπήκοοι, κυρίως από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, που διαθέτουν την αναγκαία οικονομική άνεση. Έρχονται στην Καβάλα να εκπαιδευτούν, αφ ενός μεν διότι η Ελλάδα είναι Ευρωπαϊκή χώρα και δίνει Ευρωπαϊκά πτυχία χειριστών αεροπλάνων και αφ ετέρου διότι η Egnatia Aviation παρέχει υποδειγματική εκπαίδευση σε λογικό κόστος
Η άλλη είδηση, ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου