Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

North Events: "Απόβαση" στις Σκανδιναβικές αγορές για τον θαλάσσιο τουρισμό


Εκστρατεία για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας στη Σκανδιναβική αγορά για την περίοδο 2012 - 2013 σχεδιάζει η εταιρεία North Events, σε μία προσπάθεια ανάδειξης των σημαντικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα αλλά και το εξαίρετο δυναμικό σε σκάφη των ελληνικών εταιρειών.

Η  North Events, η οποία δραστηριοποιείται στην προώθηση και προβολή ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, καθώς και ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στις Σκανδιναβικές χώρες, έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει προώθηση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων από τους κλάδους ενοικιάσεων σκαφών και συναφών υπηρεσιών, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση σκαφών της Σκανδιναβίας, την Allt for Sjon - Stockholm International Boat Show, στη Στοκχόλμη Σουηδίας τις ημερομηνίες 1-10 Μαρτίου 2013. 
Η έκθεση συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες, κοινό και επαγγελματίες, και συμμετοχές από 472 εταιρίες και οργανισμούς. Στην παγκόσμια κατάταξη ομοειδών εκθέσεων, η Allt for Sjon είναι μέσα στις 6 πρώτες θέσεις των μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων. 
Η Σουηδία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο ώριμες αγορές για τη χώρα μας. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αγάπη και παράδοση των Σουηδών στην ιστιοπλοΐα σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη το ότι στην χώρα αυτή λειτουργούν σήμερα 435 πιστοποιημένες Λέσχες Ιστιοπλοΐας, με τη μεγαλύτερη να απαριθμεί περισσότερα από 200.0000 μέλη!
Προωθητικές ενέργειες με διανομή έντυπου υλικού θα πραγματοποιηθούν και ενόψει των λοιπών διεθνών τουριστικών εκθέσεων της Σκανδιναβίας: στην MATKA Φινλανδίας, την REISELIV Νορβηγίας, την FERIE FOR ALLE Δανίας και την TUR Σουηδίας που ξεκινούν τον Ιανουάριο 2013.
Επιπλέον, η North Events ως εκδότης των μοναδικών περιοδικών “Kalimera Hellas” για τον τουρισμό στη χώρα μας, που κυκλοφορούν στις σκανδιναβικές χώρες, θα συμπεριλάβει ειδικό αφιέρωμα στον θαλάσσιο τουρισμό με στόχο να αναδείξει προτεινόμενες επιχειρήσεις του κλάδου και να προσελκύσει επισκέπτες. 
Ομοίως, ο κόμβος της North Events GoGreeceNow.com θα αξιοποιηθεί με αντίστοιχες θεματικές ενότητες και προτεινόμενες επιχειρήσεις καλύπτοντας και το κομμάτι της ηλεκτρονικής ενημέρωσης μέσω διαδικτύου ξεκινώντας από τον Ιούνιο 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου