Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μυτιλήνη: Προσδοκίες και αναμονή για τα νέα δρομολόγια της ΝΕΛ


“Φως”, λίγο περισσότερο “φως”, από τις νέες ακτοπλοικές συνδέσεις με τη Β. Ελλάδα που έχει αιτηθεί η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, περιμένει ο τουριστικός κόσμος και η τοπική οικονομία και κοινωνία. Η ΝΕΛ έχει ζητήσει έγκριση για πέντε νέα δρομολόγια, εβδομαδιαία, με...

...Θεσσαλονίκη και Καβάλα.
Από και προς Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα με τα “Μυτιλήνη”, “Θεόφιλος” και “European Express”, από και προς Καβάλα, δύο φορές τηξν εβδομάδα με το “Μυτιλήνη”.
Οι σχετικές αιτήσεις έχουν υποβληθεί για το διάστημα 29 Ιουνίου με 29 Σεπτεμβρίου και  φυσικά τυγχάνουν της καθολικής συμπαράστασης όλων των επαγγελματιών του νησιού.
Ειδικά η τοπική Ένωση Ξενοδόχων πρωτοστατεί στην υποτήριξη της όλης κίνησης.
Το ζήτημα, όμως, είναι ότι φαίνεται να καθυστερεί η σχετική απάντηση και όλοι ελπίζουν ότι απλώς πρόκειται για διαδικαστικό θέμα.
Βέβαια, όσο καθυστερεί η έγκριση, τόσος χρόνος χάνεται από τη δυνατότητες αξιοποίησης των νέων δρομολογίων τουριστικά, τόσο ως προς τους ξένους επισκέπτες, όσο και ως προς την εσωτερική αγορά της Β. Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου