Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Νικητιάδης: "Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση", "έγιναν λάθη" και άλλα τινά...


Ναι! Ναι! “Ζει”! Και εμφανίστηκε και τηλεοπτικώς, κατά τι καταβεβλημένος μεν, πλην όμως, έμφορτος πολιτικού πάθους και έμπλεος ποικίλων συναισθημάτων, της αυτοκριτικής συμπεριλαμβανομένης. Ο αγαπημένος μας υφυπουργός Νικητιάδης υπογράμμισε...

...ότι ο τόπος χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση και το συντομότερο δυνατόν!
Στο θέμα του τουρισμού, τόνισε ότι το μήνυμα πολιτικής αστάθειας και αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης που εκπέμπει η χώρα μας στο εξωτερικό αυτές τις ημέρες, βλάπτουν τον ελληνικό τουρισμό και επανέλαβε την επιτακτική ανάγκη σχηματισμού ισχυρής κυβέρνησης. Σωστό, βέβαια, αυτό, δεν λέμε...
Είπε και διάφορα περί λαθών που έγιναν και ανέφερε ως παράδειγμα τους ανεπαρκείς χειρισμούς στο θέμα της Αθήνας παρότι το συγκεκριμένο ζήτημα συζητήθηκε αρκετές φορές ακόμη και στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά δεν μπορέσαμε - ακόμα -να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να βρούμε τις σχετικές αναφορές.
Διαισθανόμαστε ότι έχουν ενδιαφέρον... 
Τώρα είναι στη συγκέντρωση του Ε. Βενιζέλου για τους υποψηφίους και πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν εξελέγησαν, στο Κάραβελ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου