Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τ. Καραπαναγιώτη: Γνωστή και γνώριμη σε Πολιτισμό και Τουρισμό...


Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που είχε αντικαταστήσει την Μ. Τσόκλη, είναι γνωστή και καθιερωμένη στον χώρο των media και των τεχνών, επομένως και ευρύτερα του Πολιτισμού  αλλά έχει και “κάτι” από τα του Τουρισμού. Είναι...

...κόρη του αείμνηστου Λέοντα Καραπαναγιώτη, βαφτιστήρι του Χρήστου Λαμπράκη, μεγάλωσε στα δημοσιογραφικά γραφεία του ΔΟΛ και οι περισσότεροι παλαιοί πολιτικοί της χώρας την ξέρουν από μικρό παιδί, του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια συμπεριλαμβανομένου.
Είναι φωτογράφος, παραγωγός ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ. 
Ως παραγωγός, κυρίως μέσω της εταιρείας Lynx, χειρίζεται τις εκπομπές «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη και την «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα, ενώ παλαιότερα συνεργαζόταν με τους «Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά και το «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» του Στέλιου Κούλογλου.
Και επειδή επιμένουμε ότι όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα, κάτι από Τουρισμό - και ειδικά από ΕΟΤ - θα βρεις από κάτω, αλλά και για να δείτε και πως τα φέρνει η ζωή ( η πολιτική πρωτίστως) σας θυμίζουμε και τον “σύνδεσμο” της νέας υπηρεσιακής υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με το αντικείμενο.
Από την παρουσίαση του 2009
Το 2009, ήταν επικεφαλής της πολύ ενδιαφέρουσας και καινοτόμου πρωτοβουλίας “World of Athens”, το οποίο παρουσίασε (σε συνέντευξη τύπου στο αμφιθέατρο του 9,84 fm) και υποστήριξε ενθουσιωδώς, ο τότε υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κ. Μαρκόπουλος και επιχορήγησε γενναίως ο ΕΟΤ, αφού ο ανακοινωθείς τότε προυπολογισμός ήταν της τάξης των 3 εκατ. ευρώ (δεν δαπανήθηκε, όμως, πραγματικά όλο αυτό το ποσό).
Εκείνες τις μέρες δε, είχε αντιδράσει έντονα η τότε πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης Αντζελα Γκερέκου, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων, “εξαιρετικά καθυστερημένη αντίδραση από πλευράς υπουργείου και κυβέρνησης» τη συγκεκριμένη ενέργεια...
Αυτά και καλή και προπάντων ήρεμη θητεία, ευχόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου