Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΕΤΕ: Μαζική αποστολή μηνύματος για τον Τουρισμό στα ξένα media


Σε χιλιάδες αποδέκτες, δημοσιογράφους, στελεχη media, υπεύθυνους στηλών και σελίδων τουρισμού καθώς και bloggers, προσδοκά να φθάσει και να αξιοποιηθεί προς όφελος της εικόνας της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού, δελτίο τύπου- μήνυμα υπό τον τίτλο “This is the best time to visit Greece for your holidays”, ο ΣΕΤΕ. H αποστολή του κειμένου γίνεται σήμερα το πρωί, ενώ χθες...

...απεστάλη και στην υπηρεσιακή υπουργό Τ. Καραπαναγιώτη, με το προεδρείο του Συνδέσμου να της ζητεί να κάνει το ίδιο, να δημοσιοποιήσει, δηλαδή ανάλογα δελτία τύπου μέσα από τα Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ και σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τα γραφεία τύπου των πρεσβειών.
«Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί η χώρα και η οικονομία της, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την ποιότητα των διακοπών. Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο και καθησυχάζουμε τους ταξιδιώτες ότι αυτό το καλοκαίρι παραμένει "business as usual"», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης.
Στο μήνυμα παρέχεται σειρά διευκρινίσεων και στοιχείων για την κατάσταση στην Ελλάδα, υπογραμμίζεται ότι οι τουρίστες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία στη χώρα από το 2008, ενώ έχουν τη δυνατότητα για πολύ προνομιακές τιμές και πλήθος πρόσθετων παροχών από τα καταλύματα σε πόλεις και θέρετρα των τουριστικών προορισμών της χώρας.
Σε ό,τι αφορά τις απεργίες και διαδηλώσεις, ο ΣΕΤΕ υποστηρίζει ότι οι πιθανότητές τους για το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ λιγότερες και μάλιστα σε ευρωπαικό επίπεδο, ενώ επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια Απριλίου και Μαΐου, ο αριθμός διαδηλώσεων και απεργιών ήταν πολύ περιορισμένος σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Γίνεται αναφορά και στο θέμα του ευρώ, επί του οποίου ο ΣΕΤΕ επικαλείται έρευνας βάσει της οποίας, το 80% των Ελλήνων είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ...
Μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο του ΣΕΤΕ από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου